Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ pest control ιδρύθηκε το 2008 και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Pest Control (απεντόμωση, μυοκτονία, απολύμανση, fumigation κ.ά.).

Είμαστε επιχείρηση με επιστημονικές βάσεις στα θέματα ελέγχου παράσιτων καθώς και στην συντήρηση και κατασκευή αστικού πρασίνου.

Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα που έχει με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα. Πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας είναι η σχέση μας με τους πελάτες, αφού πέραν της συνεργασίας, αποσκοπούμε στην οικοδόμηση μίας μακροχρόνιας ειλικρινούς σχέσης βασισμένη στην αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, αποτελούμενο από έμπειρους τεχνικούς και γεωπόνους, με ειδίκευση στο pest control και στο πράσινο οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις του τομέα.

Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και τεχνογνωσία του προσωπικού μας, οι οποίοι διαθέτουν δημιουργική διάθεση, συνέπεια, εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απώθηση πτηνών και οφιοαπώθηση σε κατοικίες & επαγγελματικούς χώρους.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Σε κάθε εφαρμογή του συνεργείου μας, εκδίδουμε πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας όπου αναφέρονται όλες οι εργασίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν, συμμορφωμένα με τα πρότυπα της ελληνικής νομοθεσίας.

Η εταιρία μας είμαι μέλος του ΣΕΑΜΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) και πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2015 και EN 16636:2015 από την Ε.Ε.Π.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΩΝ).
Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη:

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:

6972857144       2622401662        info@pestcontrolsolution.gr